VILD NATUR

Synes du også vores gård trænger til lidt mere grønt?

Er du vild med vild natur?

Vil du gerne se vores afdeling i anden sæson af "Giv os naturen tilbage", som vises på DR?

Snobrød i vores gård

Planer og ønsker for vild natur i gården

Børn tegner natur og billeder med blomster

Græsplæne eller jungle? Mere biodiversitet i boligområderne

Mød Sara Berg, der er konsulent hos KAB, og som skal hjælpe de almene boligafdelinger i København med at få mere vild natur.

VILD NATUR: TAK FOR SNAKKEN - MEN DETTE ER KUN BEGYNDELSEN!

Søndag den 13. juni har en gruppe beboere mødt i gården for at tale om vores ønsker og planer til mere vild natur i afdelingen. Alt sammen mens børn har farvet tegninger med blomster og vi spiste snobrød. 

Idéen blev taget godt imod og vi har talt længe om hvilke muligheder der er. På baggrund af vores snakke vil vi skrive et beboerforslag, som skal behandles på det kommende afdelingsmøde (p.t. regner vi med at mødet afholdes i august).

Det var en stor fornøjelse at kunne mødes i en større kreds, men vi er bestemt ikke færdige med vores arbejde. Så hvis du gerne vil hjælpe os (enten med at skrive beboerforslaget, eller med havearbejdet i tilfælde forslaget stemmes igennem), så vil vi meget gerne høre fra dig. 

Skriv til os på vildnatur@afd27.dk  

Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du er bekymret eller har spørgsmål. Eller hvis du bare vil sige, at du synes godt om idéen - vi vil nemlig gerne høre fra så mange som muligt. 

På vegne af vild natur-projektgruppen vil jeg også ønske jer en god sommer, og jeg håber vi ses i august til afdelingsmødet - og forhåbentligt også inden!

Agnieszka

10 tips til at lave dit eget insekthotel

Lav dit eget insekthotel til vilde bier. Få 10 tips til, hvordan du selv bygger et insekthotel, som vil lokke bierne til.

Få mere dyreliv i haven

Få gode ideer til, hvad du kan gøre for insekter, fugle og andre dyr i din have. Her viser gartner Anja Kelvin, hvad de gør for dyrene i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Agnieszka fra bestyrelsen på vildnatur@afd27.dk  
 
Du kan også blive inspireret på følgende hjemmesider:

Hent plakat

Giv os naturen tilbage.